سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

واکسن خوراکی کووید ۱۹ در راه است

بر اساس نتایج یک مطالعه کوچک در مقیاس پستانداران، به نظر می رسد واکسن خوراکی کووید ۱۹ نوعی پاسخ ایمنی ایجاد می کند که می تواند به سرعت عفونت در حال پیشرفت را از بین ببرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان ژاپنی گزارش دادند که در برخی از میمون‌ها که یک قرص آزمایشی واکسن کووید زیر زبانشان قرار داده شده بود، نوعی آنتی‌بادی تولید شد که ممکن است ویروس کرونا را در تلاش برای آلوده کردن بدن از طریق غشاهای مخاطی بینی و گلو متوقف کند.

 

متخصصان بیماری‌های عفونی می‌گویند این چنین واکسن‌های خوراکی می‌توانند در کمک به تلاش‌های بدن برای مبارزه با کووید، بازی را تغییر دهند.

 

به گفته محققان: «داشتن واکسن‌های بدون سوزن پیشرفت بزرگی است و جذب واکسن را افزایش می‌دهد.»

 

برای این مطالعه، محققان یک قرص حاوی آنتی ژنی را آزمایش کردند که برای تحریک پاسخ ایمنی در برابر پروتئین اسپایک ویروس کووید طراحی شده بود.

 

این مطالعه شامل ۹ میمون بود. سه میمون دوز بالای واکسن، سه نفر دوز کم و سه نفر اصلاً واکسن دریافت نکردند.

 

دو میمون از سه میمون با دوز بالا به واکسن خوراکی پاسخ دادند و نوع خاصی از آنتی بادی‌ها به نام ایمونوگلوبولین A را تولید کردند که در مخاط عمل می‌کند و می‌تواند ویروس‌ها را از کار بیندازد. یکی از سه میمون با دوز کم پاسخ ایمنی مشابهی داشت.

 

طبق گزارش تیم تحقیقاتی، واکسن خوراکی همچنین هیچ عارضه جانبی قابل تشخیصی ایجاد نکرد.

 

محققان ژاپنی خاطرنشان کردند که تلاش‌های برای تولید واکسن‌های استنشاقی بینی در حال انجام است، اما آنها اشاره کردند که چنین واکسن‌هایی معمولاً عوارض جانبی مانند سردرد و تب در سیستم عصبی مرکزی ایجاد می‌کنند./ مهر

ارسال نظر